Výpečky z bravčového boku

Hodnotenia:
1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek
Loading...Loading...
Ingrediencie:
  • 600 g bravčový bok
  • sušená zeleninová zmes
  • olej
  • mleté čierne korenie, soľ, mletá rasca
Postup prípravy:
  1. Bravčový bok nakrájame na kocky a zbavíme tuku.
  2. Mäso naložíme do zapekacej misy s trochou oleja.
  3. Dochutíme: Pridáme korenie, rascu, soľ a podľa voľby sušenú zeleninovú zmes.
  4. Zamiešame a pridáme 50ml vody.
  5. Pečieme v rúre pri teplote 180 °C, až pokým nie je mäso mäkké. Občas mäso podlejeme, aby sa nevysušilo.
  6. Podávame najlepšie s knedľou a kapustou.

Ilustračné foto