Jemná pečeňová nátierka s citrónovou šťavou

Hodnotenia:
1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek
Loading...Loading...
Ingrediencie:
  • 250g bravčovej pečene
  • 50g domácej slaniny JINEX
  • 1ks cibule
  • citrón
  • čierne mleté korenie, soľ
Postup prípravy:
  1. Slaninu nakrájame na drobno a dáme piecť na panvici.
  2. Pridáme cibuľu a pomletú pečeň. Okoreníme podľa chuti a začneme dusiť.
  3. Podlievame vodou podľa potreby. Keď zmes stuhne, pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme podľa chuti.
  4. Podávame spolu s opečeným pečivom. Môžeme posypať pažítkou alebo cibuľkou.

Ilustračné foto